Share | 
 

 Eruditio

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

TémanyitásTárgy: Eruditio   Vas. Dec. 17, 2017 2:48 pm


Jacob Turner
Szabad
Adatbázis
Kor: 28+
Születési hely: Kettes szektor (de a Hármas szektorban dolgozik)
Csoport: Békeőrök
Play by: Jack Falahee
Amit rólad tudok
A kettes szektor felsőbb rétegében születtél egy neves család gyerekeként, így meg lett volna a lehetőséged arra, hogy te is egy értelmiségi állást válassz, mivel azonban sokadik gyerek voltál már, így nem neked kellett foglalkoznod azzal, hogy a család neve fennmaradjon. Nem te voltál az örökös, nem téged kényszerítettek arra, hogy ugyanarra a pályára lépj, mint a szüleid, így igazából ilyen szempontból magad dönthettél a jövődről. Téged pedig valamiért mindig is vonzottak a Békeőrök, így jelentkeztél az Akadémiára, ahová sikeresen be is kerültél. Miután elvégezted, egy pár évig dolgoztál csak ténylegesen Békeőrként, utána inkább az oktatói pálya felé terelődött a figyelmed. Nem mintha annyira tanár alkat lettél volna, de még mindig jobban tetszett, mint állandóan a terepen lenni - ráadásul, ez valamennyivel több presztízzsel is járt. Mindez pedig teljesen megmutatkozik azon is, ahogy az újoncokkal bánsz.
Kegyetlen vagy, legalábbis sokan mondjak ezt rólad, de téged ez nem zavar különösebben Keményen bánsz a kadétokkal, nem kegyelmezel senkinek, ha valaki nem tetszik, akkor teszel arról, hogy inkább kilépjen az Akadémiáról, vagy ha látod valakin, hogy nem ide való, annak az életét is megkeseríted, hogy elmenjen a kedve attól, hogy Békeőröset játsszon. Mindezt nem azért teszed, mert szadista volnál (pedig, valamilyen szinten biztosan élvezed azért a hatalmad), sokkal inkább azért, hogy megmutasd, milyen a valódi élet, és hogy kiszórd a pojácákat, a gyengéket, és mindenkit, aki nem ide való. Sokszor kipécézed magadnak a lány kadétokat, ugyanis rengetegen vannak (főleg a felsőbb szektorokból), akik csak azért jelentkeznek, hogy hozzád közel kerülhessenek, te pedig ezt a viselkedést nem igen tolerálod, ezért ők szoktak lenni az elsők, akiket kiszórsz. Sajnos, néha kivételt kell tenned, amikor egy befolyásos család pici fia dönt úgy, hogy Békeőr akar lenni, te pedig az állásod nem kockáztatnád azért, hogy a nagy családok haragját kivívd.
Mindenesetre, te vagy az Akadémia egyik rettegett oktatója, akit csupán néhányan kedvelnek, de téged ez soha nem zavart, és nem valószínű, hogy ez a véleményed valaha is változni. Kivéve, ha találkozol valakivel, aki tesz arról, hogy meglágyuljon a kemény szíved...
Kylie Wood
Szabad
Adatbázis
Kor: 20+
Születési hely: Kettes szektor
Csoport: Értelmiségiek
Play by: Lily Collins
Amit rólad tudok
A kettes szektor jómódjába születtél bele, ami végig kísérte az egész eddigi életedet. Mivel nem szűkölködtetek időben, ezért a szüleid mindig megengedték neked, hogy az álmaidnak élj, s ennek köszönhetően léphettél az énekesnői pályára. Mindig is erről álmodtál, hogy kiállhass a színpadra, emiatt nemcsak zene iskolába jártál, de még különböző külön tanároktól is tanultál, hogy a képességeidet minél magasabb szintre fejleszthesd. Ennek köszönhetően amikor végre debütálhattál, elsöprő sikert arattál. A hírneved csak úgy szárnyalt, s hamarosan azon kaptad magad, hogy te vagy a legnépszerűbb énekesnő. Elbízni soha nem bíztad el magad, és nagyképű sem lettél, azonban ez nem jelentette azt is, hogy ellenségeid nem születtek. Olyanok, akiket letaszítottál a magasból, még ha nem is szándékosan, vagy olyanok, akik csak szimplán féltékenyek rád azért, amiért ilyen hirtelen lett ekkora sikered. Te persze minderről nem tudtál, kedves és naiv a világszemléleted, álmodban sem gondoltál volna arra, hogy bárki képes lenne az életedre törni emiatt - pedig megtörtént, habár te erről mit sem tudsz.
Épp próbán voltál, amikor az egyik díszlet a magasból rád esett. Egyből kórházba kerültél, de szerencsére életben maradtál, s maradandó sérülést nem szenvedtél - azt leszámítva, hogy részleges amnéziában szenvedsz. Így nem tudod pontosan, hogy mi történt azon a napon, még csak nem is sejted emlékek hiányában, hogy ez egy eltervezett gyilkossági kísérlet voltál. Az emlékeid egy része már visszatért, de azt a napot még mindig homály fedi. Azonban ha visszatért minden elfelejtett emlék, akkor minden megváltozik - ugyanis láttad annak az arcát, aki a baleseted mögött áll.
Zayne Richardson
Szabad
Adatbázis
Kor: 30+
Születési hely: Hármas szektor (de már a kettesben lakik)
Csoport: Értelmiségiek
Play by: Tom Ellis
Amit rólad tudok
Egy pár éve jelentél meg a nyilvánosság előtt, és lett ismert a neved. Egy nagyon sikeres és feltörekvő üzletember vagy, akiről már azt rebesgetik, hogy lassan az első szektorba fogsz kerülni, ha minden úgy megy, mint eddig. A múltadról vajmi keveset tudni, rengeteg titok övez téged, hogy miként jutottál el erre a szintre, vagy honnan jöttél, te pedig igyekszel mindezekre a kérdésekre elkerülni a választ. Ugyanis az öltönyöd habár fényes, de a múltad piszkos.
A hármas szektorban születtél, ott is inkább a szegények táborát erősítette a családot, de téged ez soha nem tántorított el attól, hogy nagy terveket szövögess. Arról álmodoztál, csak úgy, mint mindenki más is, hogy kijuss innen, a gazdagok közé, s hajlandó is voltál ezért bármit megtenni. Szerencsédre nagyon okos, ravasz és intelligens voltál, ami már egy jó alapot adott ahhoz, hogy terveidet véghez is vihesd, de az i-re pontot végül az tette fel, amikor a hármas szektorban páran rád támadtak egy éjszaka. Önvédelem volt ugyan, de véletlenül meghaltak, s benned ekkor tudatosult valami - hogy innen csak akkor juthatsz feljebb, ha mindenkin átgázolsz. Elloptad az idejüket, majd elrejtetted a testüket, s azóta is mindenféle piszkos módszert bevetsz annak érdekében, hogy a ranglétrán feljebb juss. Az ellenfeleid rejtélyes módon hullanak ki, s te hirtelen még gazdagabb és még sikeresebb leszel. Lehetséges, hogy már egy-két Időrendőr figyelmét felhívtad, eddig azonban senki nem kezdett el áskálódni ellened, a kérdés már csak az, hogy meddig tudod ezt így folytatni.
Reagan Campbell
Szabad
Adatbázis
Kor: 28+
Születési hely: Kettes szektor
Csoport: Békeőrök
Play by: Gal Gadot
Amit rólad tudok
A kettes szektor tagjaként te is jó neveltetést kaptál, vagyonosok voltatok, és igazából, nem lett volna szükséged arra, hogy keress magadnak egy munkát. Sőt, mindenki azt hitte, hogy egy élfeleség leszel az egyes szektor nagyjai között, elvégre gyönyörű voltál, ráadásul okos is. Mindened megvolt ahhoz, hogy átkerülj az egyes szektorba egy gazdag férj mellett, te azonban - mindenkit meglepve - nem kértél ebből. Mindig is határozott, kissé fiús személyiséged volt. Sokkal jobban vonzott az, hogy igazságot szolgáltass, vagy hogy elverd egy-két fiú seggét, amiért ők alábecsültek téged. Persze ez nem volt túl nőies, sokszor kaptál érte fejmosást is, de téged ez nem érdekelt különösebben. Így például a szüleid bármennyire tiltakoztak az ellen, hogy jelentkezz a Békeőr Akadémiára, te azért is megtetted. Ott is hamar az élkadétok közé kerültél, minden szempontból az elsők között voltál, és szinte már mindenki azt várja, mikor kapod meg az újabb kinevezéseket.
Te persze nem vágytál soha rangra és befolyásra, de szeretted, ha elismerték a kemény munkádat, így az előléptetéseket sem utasítottad vissza. Mára már tényleg a magas beosztású Békeőrök közé tartozol, és szinte mindenki példaképe lettél az igazságos személyiségednek köszönhetően, és annak, hogy nő létedre sem hajoltál meg soha egy férfi előtt sem, hanem ha kellett, ugyanúgy odacsaptál nekik is.
Eden Howard
Szabad
Adatbázis
Kor: 18+
Születési hely: Kettes szektor
Csoport: Értelmiségiek
Play by: Amber Heard
Amit rólad tudok
Egy tökéletes, szerető, gazdag család – ezt a képet mutatjátok a nyilvánosság előtt, mintha elképzelésetek se lenne arról, milyen az, amikor az utálat és ellenszenv tönkre tesz mindent. Pedig ez nem igaz, te már csak tudod.
Az apád sokat dolgozik, nincs túl sok ideje a családjára, de akkor is, amikor otthon van, nem avatkozik már bele az ügyeitekbe (fiatalabb korodban még próbált megvédeni, de csak azt érte el vele, hogy aztán még jobban meggyűlöljenek téged). Épp ezért az anyád az, aki igazán domináns, s ő, ha akarná se tudná letagadni, hogy mennyire gyűlöl téged. Elképzelésed sincs az okáról, elvégre nem követtél el ellene semmit, ám ő mégis megtesz mindent azért, hogy megkeserítse az életed – és persze, teljesen semmibe van véve az akaratod, mintha te is egy lennél a házi androidok közül.
Az sem segít, hogy van két fiatalabb testvéred, akikkel az anyátok mindig különbül viselkedett, mint veled. Az öcséddel egészen jó kapcsolatot ápolsz, ám a húgod teljesen el lett kényeztetve, s ő is épp annyira, ha nem jobban, megvet, mint édesanyátok. Szándékosan provokál és generál veszekedéseket köztetek, ő is mindennel piszkál, hogy aztán, amikor ezt anyátok meglátja, te kapd meg a büntetést, ő pedig diadalittas, kárörvendően mosolyoghasson rád.
Sokáig próbáltál rájönni az okra, amiért így viselkedik veled mindenki, s igyekeztél olyan magatartást tanúsítani, amibe aztán senki sem köthet bele, de még így sem változott semmi. Már épp beletörődtél volna a helyzetedbe, amikor egyik éjszaka véletlen meghallottad, ahogy a szüleid rólad folytatnak egy igen heves eszmecserét. Soha nem voltál az a hallgatózós fajta, de most nem bírtál megálljt parancsolni a kíváncsiságodnak. Ezért hát odaosontál az ajtóhoz, hogy kihallgasd a beszélgetést, ám amit megtudtál, az teljesen ledöbbentett. Ugyanis te egy fattyú voltál, kizárólag az apád gyereke.
Hogy csak egy félrelépés eredménye vagy-e, vagy valami más is húzódik a háttérben, azt már nem tudtad meg, mert gyorsan vissza kellett osonnod a szobádba, mielőtt valaki rajta kapott volna azon, hogy mit csinálsz.  De így is olyan információ birtokába kerültél, amiről el kell döntened, hogy mit kezdesz vele – megtartod magadnak, s úgy teszel, mintha mi sem történt volna, hogy aztán továbbfolytathasd ez a sekélyes, borzalmas életet, vagy inkább nyomozásba kezdesz, és kideríted, hogy pontosan mi bújik meg a háttérben? A döntés rajtad áll.
(Az igazság, amit nem tudtál meg, az az, hogy az apád és a nevelőanyád házassága előre elrendezett, érdek házasság volt, ami persze nem volt szokatlan a gazdagabb rétegekben. Soha nem szerették egymást, ám az apádnak lett egy szerelme a harmadik szektorból. Az apád már azon volt, hogy elválik a nevelőanyádtól, és feleségül veszi azt a nőt, akit annyira szeretett, ám amikor a nevelőanyád ezt megtudta, elrendezte, hogy egy "véletlen" baleset során a vér szerinti anyád életét veszítse. Te ekkor még egy éves sem voltál, ezért nem emlékszel az édesanyád arcára. Az apád haragra gerjedt, ám a csalódottsága nagyobb volt. Összetört a fájdalomban, ám annyi ereje még maradt, hogy elrendezze, a nevelőanyádnak muszáj legyen felnevelnie téged is.)

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://exmachine.hungarianforum.com

TémanyitásTárgy: Re: Eruditio   Csüt. Ápr. 05, 2018 6:40 pm


Kiyoko-588
Szabad
Adatbázis
Kor: 10-15 év
Születési hely: Eruditio
Csoport: Androidok
Play by: Kiko Mizuhara
Amit rólad tudok
* megöli a gazdáját, aki bántalmazta őt, de balesetnek állítja be

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://exmachine.hungarianforum.com
 

Eruditio

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
E X M A C H I N E - time is money :: Karakterbazár :: Canon karakterek-
^
ˇ