Share | 
 

 Fabrico

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

TémanyitásTárgy: Fabrico   Vas. Dec. 17, 2017 2:48 pm


Dean Ackley
Szabad
Adatbázis
Kor: 30+
Születési hely: Harmadik szektor
Csoport: Békeőr
Play by: Theo James
Amit rólad tudok
Mindig is az volt az álmod, hogy az igazságot szolgálhasd, hogy megvédhesd a zóna lakóit. Szerencsédre viszonylag jó családból származtál (a harmadik szektor felsőbb rétegéből), és megvolt az eszed és szorgalmad is ahhoz, hogy elvégezd a Békeőri akadémiát. Amikor sikeresen befejezted az iskolát, és Békeőrré váltál, nem követted sok társadat, akik vagy elszórakozták a munkaidőt, vagy szándékosan jobban megkínozták a bűnösöket, elvégre, velük már senki nem törődött. De te nem lettél ilyen, hű maradtál ideáidhoz, és keményen dolgoztál. Vakon hittél a rendszer tisztaságában, abban, hogy mindenki, aki hozzátok került valamilyen váddal, az meg is érdemelte a büntetést. Egyszer sem fordult meg a fejedben az, hogy igazából mindent a cselszövések és intrikák hálóznak be; hogy sokszor teljes ártatlanokat vittél a halálpadhoz. Egy nap azonban minden megváltozott.
Egy fiatal, második szektor béli lányt kellett elkísérned a száműzetése helyszínére, a negyedik szektorba. Mivel nem volt veszélyes az illető, ezért csak ketten lettetek rá kiosztva. A társad azonban egy nagy mamlasz volt, aki többet aludt az autóban, mint ügyelt a bűnösre, neked pedig így lehetőséged nyílt beszélgetni vele. Igazából, ez nem lett volna szabad, de hosszú út állt előtettek, és valld be, megfogott téged valami a lányban, és ezért nyitottál felé. Először a lány persze nem akart mondani semmit, dühtől és megvetéstől villámló tekintete többet ért minden szónál, de téged érdekelt az ok, hogy miért sütött minden porcikájából a megvetés az irányodba, irányotokba.
Néhány nap múlva megtört a jég, és beszélgetni kezdtetek. Megtudtad, hogy a lányt, Victoria Russel-t azzal vádolták, hogy el akart csábítani egy befolyásos cégvezetőt, hogy aztán meglophassa. Indítéka is volt rá, ugyanis a családja a csőd szélén állt, s hogy mentse őket, és ki tudja fizetni az adósságaikat, bármire képes lett volna – legalábbis ez állt a hivatalos papíron. A lány azonban közölte, hogy ez merő hazugság. Nem tudtad, miért, de hittél neki, hittél a meséjének, miszerint minden pont fordítva történt. Volt a gazdag cégvezető, akinek megtetszett a lány, s hiába volt házas, meg akarta szerezni magának. A lány persze ellenállt, nem akart belekeveredni a férfi életébe, ám az hajthatatlan volt, és mindent bevetett annak érdekében, hogy az övé lehessen – el kezdte tönkre tenni a lány családját. Ez már elég ok lett volna a lánynak, hogy mégis csak belemenjen a férfi ajánlatába, ám ekkor a feleség tudomást szerzett a férje kilengéséről, és nem vette túl jó néven – elintézte, hogy egy koholt vád alapján a lány tűnjön a felelősnek, és ők ártatlanoknak. A férfi meg természetesen hagyta, hadd szabják ki rá a büntetést – ami a száműzetés lett. A lányt végül leszállítottátok sikeresen a Négyes szektorba, ám a történetét nem tudtad kiverni a fejedből.
Egészen eddig a pillanatig meg sem fordult a fejedben, hogy kételkedj a rendszerben, szikla szilárdan hittél abban, hogy amit tesztek, az a helyes és a jó. Igaz, volt párszor, amikor furcsaságot tapasztaltál, amikor egy épeszű ember elgondolkodott volna, vajon romlott-e ez a rendszer, ám te nem tetted, hanem a homokba dugtad a fejed az ideáid miatt. Most azonban felnyíltak a szemeid, és végre rájöttél, hogy a valóság soha nem az volt, mint aminek tűnt.
Eljött az ideje annak, hogy válassz: továbbra is a rendszer hű, vak szolgája leszel, vagy inkább az igazságot választod, és segítesz a lánynak tisztára mosni a nevét, annak tudatában is, hogy ez nemcsak a te, hanem a családod életébe is kerülhet?

A leírtakon kívül mindent szabadon lehet választani, életének további része, illetve a családja is úgy alakítható, ahogy szeretnéd.
Daniel Gray
Szabad
Adatbázis
Kor: 30+
Születési hely: Hármas szektor
Csoport: Munkások
Play by: Chris Pratt
Amit rólad tudok
Egy szerény és egyszerű életét folytattál a harmadik szektorban, de te ezzel is meg voltál elégedve, hisz szerető feleséged volt, s egy lányod, akit mindennél és mindenkinél jobba szerettél. A megélhetés itt sem volt olyan egyszerű, de te mindig örömmel gondoltál a holnapra, hisz tudtad, akkor is a békés, családi idill fog fogadni, mint ahogy eddig is. Egy nap azonban minden megváltozott.
Már reggel óta valamilyen megmagyarázhatatlan, baljós érzésed volt, de nem igazán foglalkoztál ezzel, s nyugtalanul ugyan, de elmentél dolgozni. Mikor azonban hazaértél, a házad feldúlt látványa fogadott. Elképzelésed sem volt, hogy mi történt, de gondolkodás nélkül berohantál, hogy megkeresd a családodat.
A feleségedet hamar megtaláltad, ám a szakadatlan zokogása miatt nem tudta elárulni neked, hogy mi történt – valamit próbált magyarázni, de a szavai minduntalan elhaltak. És akkor megpillantottad a karjai közt az élettelen kislányod testét. Akkor és ott valami megváltozott benned – düh és gyűlölet kezdett növekedni a szívedben.
Később, miután a feleséged megnyugodott, megtudtad tőle, hogy egy ismeretlen férfi tört rájuk és rabolta ki őket. A feleséged azonban nem akarta hagyni magát, ellenkezett, s ezért a lánya fizetett az életével. Te persze rögtön elmentél a Békeőrökhöz, és előterjesztetted náluk a problémátokat. Ők megígérték, hogy utána néznek az ügynek, ám teltek a napok, majd a hetek, és még mindig semmi híre nem volt a tettesnek. Ismét elmentél a Békeőrökhöz, ezúttal azonban szabályosan kidobtak, amiért ilyen semmisséggel akartad lopni az idejüket. Ezt tapasztalva annyira ledöbbentél, hogy hirtelen köpni-nyelni nem tudtál, a sokk elmúltával azonban ráébredtél, hogy a bosszúdat magadnak kell véghez vinned. Megfogadtad, hogy addig nem nyugszol, amíg meg nem találod a gyilkost, és pontot nem teszel az ügy végére.
Jól vigyázz azonban, meddig merészkedsz el, ugyanis keskeny a határvonal menny és pokol között…
Chloe Watson
Szabad
Adatbázis
Kor: 24+
Születési hely: Hármas szektor
Csoport: Munkások
Play by: Kaya Scodelario
Amit rólad tudok
A hármas szektor alsóbb rétegéhez tartozik a család, ahová születtél. Emiatt nem volt az életed a legkönnyebb, de szeretetben és békében nőttél fel. Bármit képes lettél volna megtenni a szüleidért, a családodért, azért, hogy nektek jobb legyen, bár az soha nem fordult meg a fejedben, hogy csupán érdekből házasodj meg. Sokáig dédelgettél olyan álmokat, hogy majd jön a nagy Ő, akivel szerelmesek lesztek egymásba, és ha nem is luxusban, de békében és szeretetben egy átlagos életet élhettek. A családod helyzete azonban az évek során egyre inkább romlani kezdett, s habár sokáig halogatták a döntést, de kénytelenek voltak kihasználni azt, hogy volt egy kérőd. A hármas szektor magasabb rétegéhez tartozott, így megvolt a vagyona ahhoz, hogy kisegítse a családodat, bár a szüleid inkább neked akartak egy jobb életet - nem akarták, hogy odáig fajuljon a helyzet, hogy teljesen elszegényedjetek. Így te hiába nem szeretted azt a férfit, még csak nem is ismerted, de beleegyeztél abba, hogy hozzámész. A szüleid iránti szeretetből és tiszteletből tetted meg, és azóta sem szólsz senkinek arról, hogy az újdonsült férjed valójában milyen...
A nyilvánosság előtt szinte tálcán hordoz, kedves és udvarias - lényegében egy álomférfi a hármas szektorbelieknek. Mikor azonban eltűnnek a figyelő szemek, és csak a házatok falai vesznek körül, előtör belőle a vadállat. Bántalmaz téged, néha ok nélkül, teljesen semmibe vesz, és nem hagyja, hogy kitedd a lábad a lakásból az engedélye, a kísérete nélkül. Megszállottan féltékenykedik mindenkire, akivel akár csak egy szót is beszélsz, és természetesen ezekért is mindig megkapod a büntetésed - a verést. Te pedig nem tehetsz mást, csak tűrsz és tűrsz, elvégre a férfi mégis csak kisegíti a családod, ellátja őket idővel, és nem hagyja, hogy teljesen csődbe menjenek. De vajon meddig vagy képes elviselni ezt?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://exmachine.hungarianforum.com

TémanyitásTárgy: Re: Fabrico   Csüt. Ápr. 05, 2018 6:18 pm


A gyönyörű neved
Szabad
Adatbázis
Kor: 45+
Születési hely: Fabrico
Csoport: Időrendőrök
Play by: Priyanka Chopra
Amit rólad tudok
Ide jön minden, amit a keresettedről tudni kell.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://exmachine.hungarianforum.com
 

Fabrico

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
E X M A C H I N E - time is money :: Karakterbazár :: Canon karakterek-
^
ˇ